חברת מליסרון משיקה פארק היי טק חדש בפתח תקווה

בכירי חברת מליסרון, חנכו את פארק עופר ב' – פתח תקווה, שייפתח בשנת 2017. באירוע שהתקיים במקום, בסמוך לפארק הקיים של הקבוצה בפ"ת, נערך טקס הנחת אבן פינה, קוקטייל חגיגי וברכות.



אבי לוי, מנכ"ל חברת מליסרון פתח את האירוע ואמר: " פארק עופר ב' – פתח תקווה יוקם בעקבות הצלחתו של פארק עופר פתח תקווה, הביקוש רק הולך וגדל והגענו לקצה גבול יכולת הקיבולת. זו הסיבה שאנו מתכנסים פה היום להקמת פארק עופר ב', אשר בהקמתו יושקעו כ-450 מיליון ש"ח."



איציק ברוורמן ראש עיריית פתח תקווה אמר: "קמפוס ההי טק והמשרדים בפארק עופר 2 הנבנה בימים אלה, הינו חלק מתוך תהליך מאוד מעניין של חברות גדולות מערים מרכזיות, כמו תל אביב, שבוחרות להעביר את פעילותם לפתח תקוה וזה נובע מסיבה עיקרית אחת – לפתח תקוה יש הרבה מה להציע לחברות הללו ולראיה, תעשיית ההי טק בפתח תקוה כבר מזמן ניצבת ראשונה בארץ.



פליקס שופמן, סמנכ"ל פיתוח עסקי במליסרון, אמר: "בפארק עופר ב' -פתח תקווה יוקמו ארבעה מבנים אשר ישתרעו על פני שטח של כ-50 אלף מ"ר. כל בניין יהיה בן 11 קומות והם צפויים לאכלס כ-4,000 עובדים מחברות שונות. בשלב הראשון נבנים שני בניינים, הבניין הראשון הושכר במלאו לחברת סייברארק, אשר פעילותה גדלה משמעותית מאז שהשתכנה בפארק עופר בפתח תקווה והיא תשדרג עצמה לבניין החדש. הבניין השני אשר גם בנייתו החלה בימים אלו עדיין לא אוכלס והוא מוצע להשכרה לחברות המעוניינות בכך. בניית שני הבניינים תסתיים במהלך 2017. שני הבניינים הנוספים יבנו בעתיד. "



אולי יעניין אותך

חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל
JD SPORTS צילום יחצ (2)
Untitled (1620 × 1080 px) (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שמלת כלה
גנרטורים ביתיים
איטום גג