כ 150 בכירי ענף המסעדנות בישראל התכנסו בחדר פרטי בת"א, לאירוע שערכה חברת ישרקו, מקבוצת טיב טעם, לרגל והשקת מותג פסטה פרימיום מאיטליה – סורג'יטל.
את האורחים קבלו יריב אדון המנכ"ל יחד עם השף האיטלקי סורגי'טל אנזו סאנטניניו, שהגיע ליום אחד לישראל, לרגל ההשקה, שתוכננה לקראת חג השבועות.
האירוע כלל ארוחת גורמה של על מגוון סוגי הפסטות, כמו: רביולי, ניוקי , פסטה שחורה ועוד לצד גבינות מיוחדות מאיטליה. הארוחה נערכה בניצוחו של השף האיטלקי, בשילוב טעימות של יינות איטלקיים צוננים.
יריב ארדון, מנכ"ל ישרקו פתח את הערב ואמר: "הישראלי שחשוף כיום לקולינריה עולמית מבקש להתעדכן ולצרוך טעמים חדשים, בעיקר שמדובר במטבח האיטלקי. לדבריו: המותג החדש מציע מגוון של 700 ומייצר מידי יום כ- 135 טונות של פסטה טרייה, 60,000 ארוחות מוכנות ו-8 טונות של כדורי בשר ברוטב."
בתמונה: פרדריק קסידי, יריב ארגון, אנזו סנטאניניו