החל מגיליון סוף השבוע הקרוב יפרסם "מוסף הארץ" מדור אוכל ומתכונים חדש של חיים כהן ואלי לנדאו, מבכירי הבשלנים בישראל ובעלי ניסיון קולינארי משותף של עשרות שנים.
חיים כהן, שף עילי ובעלי מסעדות מצליחות, הגיש בשנים האחרונות את תכנית הטלוויזיה הפופולארית, "שום, פלפל ושמן זית". ד"ר אלי לנדאו, קרדיולוג ואיש עסקים, מביא איתו למדור ניסיון של 25 שנה בכתיבת מדורי מתכונים.
בשנים האחרונות שיתפו השניים פעולה בהוצאת רבי המכר "מבשלים" ו"מבשלים 2", והתמחו ביצירת מתכונים משובחים, טעימים וקלים להכנה, שהיו למתכוני חובה בבתים רבים בישראל.
לפני למעלה משנה ייסדו השניים אתר אוכל משותף (www.mevashlim.com), שהפך בתוך זמן קצר לאתר האוכל הפופולארי בישראל.
גם במדור החדש ב"מוסף הארץ" ימשיכו כהן ולנדאו ליישם את נוסחת הבישול המצליחה שלהם, המשלבת בין מוצרי מזון טריים ואיכותיים עם פשטות הכנה, ויוצרת מטבח ישראלי חדש ורלוונטי.
ניר בכר, עורך "מוסף הארץ": ”אנחנו שמחים על הצטרפותם למוסף של שניים מהכוחות היצירתיים והאהובים בארץ בתחום הבישול, ומזמינים את הקוראים ליהנות מדי שבוע מהמתכונים המצוינים שלהם".