מימון ישיר משיקה שירות מקוון למימון רכישות בהוראת קבע

חברת מימון ישיר מקבוצת ביטוח ישיר משיקה שירות חדש "אינטר קאש", המאפשר ללקוח הפרטי לפרוס את התשלומים בקניות גדולות בבתי עסק ללא צורך בלקיחת הלוואות מהבנק, ללא צורך במסגרת בכרטיס האשראי וללא צורך בערבים. מדובר במערכת מקוונת חדשנית, שפיתחה מימון ישיר, המאפשרת רכישה של עד 60 אלף ₪ בעד 60 תשלומים חודשיים בהוראת קבע בריבית זולה משמעותית מהריבית על המינוס בבנק או הריבית שגובות חברות כרטיסי האשראי.


השירות מוטמע במחשב בית העסק ומאפשר לו לקבל את מלוא התמורה במזומן עד יום עסקים אחד ממועד ביצוע העסקה מול הלקוח. מימון ישיר תשתף פעולה במימון עסקאות עם רבות מחברות הריהוט והעיצוב שיציגו בתערוכת "ריהוטים 2015" בחוה"מ סוכות – התערוכה הגדולה בישראל בתחומה, שבה מבקרים מידי שנה למעלה מ-100,000 מבקרים מכל רחבי הארץ ותספק מימון מהיר ללקוח (תהליך של כעשר דקות) בעת ביצוע הרכישה.


השירות פותח על בסיס מודלים סטטיסטיים לניהול סיכונים, שפיתחה מימון ישיר, המאפשרים תהליך מהיר וללא ביורוקרטיה לבית העסק וללקוח הסופי. מדובר בפתרון המעניק מחד תשלומים ללקוח המקלים על ביצוע הרכישה ומאידך מאפשרים תקבול מלא ובמזומן לבתי העסק הנהנים משיפור בתזרים המזומנים (מחליף עסקאות תשלומים בצ'קים או בכרטיסי אשראי). הפתרון איננו כרוך בעמלות ניכיון או סליקה ומסייע ללקוח הסופי לקבל החלטות קניה גדולות בלי להיכנס למינוס או לשבור חסכון.


שרון בן עזרא, סמנכ"ל שיווק מכירות ואשראי במימון ישיר, מסר: "בשנתיים האחרונות זיהינו ואפיינו את צרכי הלקוח הסופי ובתי העסק ופיתחנו פתרון בשטח הנותן מענה מיידי לשביעות רצון כל הצדדים. מדובר בפתרון תשלומים חדשני, ידידותי למשתמש ומהיר, המספק תועלת כפולה הן ללקוח והן לבית העסק ואני מאמין שבשנים הקרובות "אינטר קאש" יעשה שינוי מהותי בתרבות הקניה בתשלומים בישראל. המהפך שהצלחנו לחולל בשוק הרכב בשיתוף עם רשתות הליסינג הגדולות, שבעקבותיו רכישת מכונית בתשלומים הפכה לנורמה, יגיע גם לשווקי הרהיטים, הקרמיקה, החופשות, הטיפולים האסתטיים ועוד רבים אחרים. השירות החדש מדגיש את יתרונותיה היחסיים של מימון ישיר: חדשנות טכנולוגית, ראיית הלקוח וצרכיו ומתן שירותים מהירים ויעילים על בסיס יכולת ניהול סיכונים איכותית של החברה. תערוכת "ריהוטים 2015", מהווה קרקע פוריה ליישום הפתרון המימוני אותו פיתחנו לכלל הציבור בשיתוף עם החברות המובילות בענף הרהיטים."

אולי יעניין אותך

מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף