החוויה הקולינרית תתקיים במסעדת שלו ביער השוכנת בלב לבו של היער הקסום בקרית טבעון ותציג לסועדים מסע אבולוציוני של יין אמפורה מהענב והטרואר ועד כוס היין המוכנה.
הארוחה תפתיע את הסועדים עם אשכול ענבים על צלחתם אשר יציג את ראשיתו של המסע ואט-אט המשתתפים יוכלו להיחשף ולהכיר את הסודות העוברים במרתפי היין של אמפורה.
בעלת המסעדה והשפית – רוני גליקו תציע מנות ייחודיות לערב זה מהמטבח הצרפתי העילי בסגנון כפרי ומחומרי הגלם הגדלים באזור המסעדה והסביבה הקרובה.
תפריט האירוע ישלב מגוון מנות המשודכת ליינות אמפורה כמו – קרפצ'יו שייטל אננס שיוצמד לשרדונה, רביולי במילוי צוואר טלה שיוגש לצד יין מסדרת הפרמיום מקורה ומקפא יוגורט פאוור מפנק לצד יין קינוח אדום בסגנון פורט.
מתי? ביום חמישי 26.10 בשעה 20:00
מחיר? בהרשמה מוקדמת 205 ₪ במקום 240 ₪
להזמנת מקומות ופרטים נוספים – מסעדת שלו ביער – 04-9831837