אתר האינטרנט "בישולים", של חברת אסם, www.bishulim.co.il, זכה בפרס האתר המצטיין WebAwards 2006, בתחרות אנשים ומחשבים. הזכייה, בקטגוריית אוכל ובישול, באה לאחר שנת פעילות אינטנסיבית, בה הפך האתר לכתובת הגלישה המבוקשת ביותר של חובבי מזון ובישול. האתר, המופעל על ידי חברת D-SAY , מתעדכן תדירות במתכונים חדשים ומקוריים, המותאמים לעונות השנה. האתר מעוצב בצורה ידידותית ואינטרקטיבית.
על פי המחקרים, הפופולאריות של האינטרנט כמקור למתכונים עולה על זאת של רכישת ספרי בישול חדשים: 52% מהציבור, ו- 36% מאוכלוסיית המבשלים – מחפשים מתכונים באינטרנט, לעומת 34% מהמבשלים הרוכשים ספרי בישול. סתיו יואלי, מנהלת השיווק של החטיבה הקולינרית באסם, מעריכה על בסיס סקרים שערכה החברה, כי האינטרנט תורם בפועל ל- 10% מהמתכונים המבושלים כיום בישראל, תוכניות טלוויזיה אחראיות ל- 10% נוספים, מתכונים בעיתונים ובמגזינים 8%, ספרי בישול 18% – ומחברות מתכונים אישיות ומשפחתיות ל- 54%.
האתר מציע נוחיות שימוש והתאמה לטעם הישראלי. לראשונה באינטרנט בעברית, יכול כל גולש לבנות ולהגדיר "מחברת מתכונים אישית", ולשמור בה מתכונים פרטיים בצד מתכונים מהאתר. ניתן לשתף מתכונים עם גולשים אחרים, לדרג מתכונים נבחרים, ולבדוק מה המתכונים המועדפים על הגולשים בכלל. כמו כן, הצטרפות לרשימת התפוצה, מאפשרת לקבל מדי שבוע את הכתבות והמתכונים השבועיים. לאחרונה עלה באתר טור שבועי חדש מאת גיל חובב. הטורים השבועיים כוללים כתבות בנושאים מגוונים ומתכונים מעניינים ממטבחו של גיל חובב. במסגרת הטור, מציג גיל חובב מדי שבוע מגוון נושאים מתחום הבישול בנימה משעשעת וקלילה, המאפיינת את דרך כתיבתו.