Yogo, רשת היוגורטריות הראשונה בישראל מתרחבת ופותחת 4 סניפים חדשים. הסניפים החדשים יפתחו בהשקעה של כמיליון שקל לסניף על שטח ממוצע של כ- 100 מ"ר. הסניפים יפתחו באזורי מרכז ובילוי מובילים: בהרצלייה פיתוח, ברמת החייל, בקניון G בכפר סבא ובסינמה סיטי ראשון לציון.
על קונספט העיצוב אחראיות האדריכלית אתי דנטס והגרפיקאית נורית קוניאק, אשר עיצבו את הסניפים במראה מודרני, מוקפד ונקי עם נגיעות של חום. הצבעוניות היא פסטלית עם קונטרסט של הצבע חום והתוצאה היא מראה מאד אסתטי.
התפריט ב- yogo כולל בנוסף למקפא היוגורט גם מגוון רחב של יוגורטים (בקר, בואפולו, כבשים, עזים, ואורגני) עם תוספות פירות העונה טריים ומגוון רחב של תוספות שכוללת גרנולה ביתית, אגוזים מסוכרים, מיני נשיקות, שערות חלווה , בראניז . מקפא היוגורט מכיל פחות מ- 1.6% שומן ו 115 קלוריות למאה גרם.
לדברי ד"ר ברוריה טל דיאטנית של רשת yogo : "מקפא yogo בתוספת פירות יכול להוות תחליף לארוחה חלבית, דלת שומן. מקפא yogo בינוני מספק 42% מכמות הסידן המומלצת ביום למבוגר, עשיר בסיבים תזונתיים וחלבון מלא".
כל מוצרי הרשת יוגשו במיכלים וכפיות מתכלות. הכלים בהם מוגש מקפא היוגורט עשויים מקני סוכר והכלים בהם מוגש היוגורט עשויים תירס. הכלים מיובאים מחו"ל לארץ במיוחד עבור Yogo והם נחשבים לכלים ידידותיים ביותר לסביבה אשר לא גורמים להשחתת יערות גשם ושאינם מייצרים גזי חממה בתהליך התפרקותם.
פתיחת הסניפים החדשים היא חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של הרשת שצפויה להמשך גם בשנים הקרובות, בכוונת הרשת להמשיך ולפתוח סניפים במיקומים מרכזיים ובמרכזי המסחר המובילים במדינה.
לדברי עמית לבנטר מבעלי רשת :yogo "רשת yogo כחלוצה ומובילת התחום מחויבת ללקוחותיה ותדאג לזמינות הסניפים ללקוחות. עד סוף 2009 לרשת יהיו 6 סניפים ובשנת 2010 הרשת מתכוונת להכפיל את מספר הסניפים. הרשת גם תמשיך לחדש וכבר בקיץ הקרוב צפויים הפתעות חדשות ללקוחותינו. בנוסף רשת yogo בוחנת אפשרות לפתיחת סניפים מחוץ לישראל ונמצאת במגעים עם מספר גורמים בעניין.