רשת קופיז ורמי לוי שיווק השיקמה סיכמו בימים האחרונים על עסקת איחוד, במסגרתה, ישלבו כוחות בקידום רשת קופיז ופתיחת סופרים של קופיז בתחרות עם רשת קופיקס וסופר קופיקס. עו"ד גיא אופיר המייצג את רשת קופיז במו"מ מול רמי לוי מסר, כי בימים הקרובים צפויה חתימת העסקה, לאחר שסבב התיקונים לטיוטת ההסכם בין עורכי הדין הסתיימה.
על פי תנאי העסקה, הנהלת רשת קופיז תעבור לשבת בתוך משרדי רמי לוי, ורמי לוי תעמיד לטובת רשת קופיז את משאביה, לרבות מרכזיה המסחריים. התוכנית העסקית כוללת פתיחת כ- 200 סניפי קופיז וסופר קופיז בפריסה ארצית, כאשר רמי לוי תספק את המוצרים למכירה ברשת הסופרמרקטים העירוניים.
מרשת קופיז נמסר בתגובה, אנחנו מאמינים כי לא מספיק להקים סופרמרקט של 5 ₪ למוצר, אלא יש למכור מוצרים באיכות ובכמות היוצרת כדאיות כלכלית לקונה, להבדיל מסתם גימיק. לכן, החלטנו לאחד כוחות עם רמי לוי, שכבר הוכיח עצמו בציבור, כמי שיכול לספק סחורה איכותית במחיר שווה לכל נפש.