תחרות האפ"י הבינלאומית צוברת תאוצה: מספר שיא של עבודות הוגשו לצוות השופטים

הפופולאריות והמוניטין של תחרות ה- EFFIE הבינלאומית ממשיכה לצבור תאוצה גם השנה. לתחרות שהחלה לפני 7 שנים ביוזמת המי"ל- המרכז הישראלי לניהול, בשיתוף איגוד המפרסמים ואיגוד חברות הפרסום נרשמה השנה היענות שיא. לשלב הראשון של התחרות שהסתיים אמש הוגשו 63 קמפיינים מ – 14 משרדי פרסום. 11 מתוכם נפסלו ע"י צוות השופטים בגין אי עמידה בקריטריונים.



משרד הפרסום גיתם BBDO, הגישו שמונה עבודות לתחרות. אחריהם ברשימת העבודות נמצא משרד הפרסום מק'אן אריקסון עם שבע עבודות. ראובני פרידן הגישו שש עבודות וגלר נסיס הגישו חמש עבודות. שלמור אבנון עמיחי,אדלר חומסקי & ורשבסקי, באומן-בר-ריבנאי, ויהושע TBWA הגישו ארבע עבודות כל אחד. JWT הגישו שלוש עבודות. פוגל Ogilvy ו- R&Y interactivre הגישו שתי עבודות. יורו ת"א, גליקמן נטלר סמסונוב וארד תקשורת הגישו עבודה אחת כל אחד.



העבודות הוגשו בחלוקה לשש קטגוריות שעל פיהן מתנהלת התחרות. בקטגוריית מוצרי צריכה מזון הוגשו כ- 8 עבודות מ- 6 משרדי פרסום. בקטגוריית מוצרי צריכה שאינם מזון הוגשו 5 עבודות מ- 4 משרדי פרסום. בקטגוריית מוצרי צריכה שאינם מתכלים כמו מכוניות, אופנה, שעונים וכו' הוגשו 8 עבודות מ- 4 משרדי פרסום. בקטגורית פיננסים, שירותים, תקשורת ומחשוב הוגשו 12 עבודות מ- 8 משרדי פרסום.



בקטגוריית המלכ"רים הוגשו 8 עבודות מ- 6 משרדי פרסום ובקטגוריית האפ"י פלטינום – שבה נבחנים הקמפיינים באפקטיביות לאורך זמן, הוגשו 8 עבודות מ- 6 משרדי פרסום.



כמו כן, שיתוף הפעולה בין תחרות ה – EFFIE והאקדמיה ממשיך לצמוח כשהשנה העבודות יוצגו בפני סטודנטים ממספר אוניברסיטאות. תחרות ה- EFFIE רואה כמטרה לצרף את "אנשי השיווק והניהול העתידיים" לצורת החשיבה של אפקטיביות, שיווקית ולהעשיר את חווית הלמידה לתלמידים במסלולי השיווק השונים. במסגרת שיתוף הפעולה ישולבו עבודות התחרות בסילבוס הלימודים.



הערעורים שלא התקבלו


בעקבות ערעור שהוגש על שלוש עבודות שאושרו בתחרות ה-EFFIE 2007 התכנסה, לדיון מיוחד, ועדת הערעורים המורכבת מנציגי שלושת השותפים בתחרות: המי"ל, איגוד המפרסמים, איגוד חברות הפרסום ומנציגים שונים של הוועדה המארגנת. לאחר בחינת תקנון התחרות החליטו השופטים פה אחד לדחות את שלושת הערעורים על הסף ולהשאיר את שלוש העבודות בתחרות.



ל- Allmarketing נמסר מועדת הערעורים כי בדיוניה על שלושת הקמפיינים שהתקבלו, היא שקלה שני פרמטרים עיקריים: ההיבט טכני – האם העבודה המוגשת עומדת בתנאי התקנון (בחינת קמפיין המוקצב בזמן מסוים, תקופת הקמפיין וכיו"ב) וההיבט אתי – האם יש בעבודה המוגשת הטעייה או מעשה מרמה מרכזי ומהותי.



לדברי יצחקי חן מנכ"ל המי"ל "פסילת עבודה כלשהי בשל טענה לאי דיוקים מצד מגיש העבודה, או חוסר הוכחה ברור, הינה בבחינת הטלת כתם באמינותם וביושרם המקצועי של הגופים המגישים ופגיעה אפשרית בשמם הטוב ובמוניטין שלהם. כעמיתים בתעשייה חשוב שננהג במשנה זהירות זה כלפי זה."

אולי יעניין אותך

table
 קסטיאל רזיאל
 רדושינסקי סמנכלית חטיבת לקוחות פרטיים פרטנר תומר לוי מנכל סיין נאו
-צילום גיל שטיר
 גורן, מנכל קבוצת SQLink עם ילדים של עובדי הקבוצה צילום באדיבות סקיולינק (1)
 רדושינסקי סמנכלית שירות ומכירות בפרטנר תומר לוי מייסד סיין נאו איתי דויטש עורך דין ושותף נשיץ ברנדס אמיר

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח