תשלובת בקר תנובה הוציאה משלחת קצבים לסיור השתלמות בברלין

תשלובת בקר תנובה הטיסה משלחת של 14 קצבים ומנהלי מחלקות בשר מרשת הריבוע הכחול, לסיור השתלמות בנושא בשר בברלין. הסיור נועד להעמיק את הידע המקצועי של הקצבים, התמחותם בנושא בשר בקר טרי והעשרתם בשיטות עבודה ומכירה הנהוגות בעולם המערבי , לטובת ציבור הלקוחות בישראל.



במסגרת הסיור, המתקיים בימים אלו יפגשו חברי המשלחת עם עמיתיהם למקצוע בנקודות המכירה בברלין, ייהנו ממידע הנוגע לחוויית הרגלי צריכת הבשר של הצרכנים באירופה, תוך חשיפתם לנקודות המכירה הקיימות הן במדפי השירות העצמי והן בקצביות ותפקידו של הקצב בעולם מתקדם של צריכת בשר טרי. הסיור, שימשך 5 ימים, יכלול בין היתר סיור בנקודות מכירה נבחרות בברלין תוך השמת דגש על מכר הבשר בקצביה ובשרות העצמי ארוחת ערב חגיגית במסעדה כשרה – באירוח בקר תנובה ולבסוף סיור תיירותי מודרך בברלין להנאת המשלחת.



רמי לוי, סמנכ"ל שיווק תשלובת בקר תנובה, ציין: "קהילת הקצבים פועלת באופן יומיומי להגברת הנגישות והידע של הצרכנים בנושא הבשר הטרי. הדבר נעשה בין היתר במתן הסברים בנוגע לנתחי הבשר השונים, הכנסת נתחי פרימיום שהם חידוש בנקודות המכירה הכשרות, סיוע בבחירת הנתח ואופן הכנתו, ומענה לשאלות הלקוחות וייעוץ. למעשה מהווים הקצבים ערוץ תקשורת חשוב של תשלובת בקר תנובה אל הלקוחות. אנו ב"אדום אדום", מוקירים את הקצבים על תרומתם לקידום המודעות והצריכה של בשר בקר טרי והנסיעה מהווה אמצעי להעשרת הידע, מקצועיות הקצב, ומינוף צריכת בשר בקר טרי בישראל".


אולי יעניין אותך

14966picaaaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים